Beoordelingen van De Blije Belg Hengelo

Recente recensies

5.0
André
26 juli 2021
Cremer
25 juli 2021

Helaas is het eten ons niet goed bekomen, na het eten hebben mijn vrouw en ik behoorlijk moeten ook vergeven. Ik weet niet of deze opmerking rechtstreeks op de site terechtkomt, maar u mag contact met ons opnemen. Ik hoop dat andere klanten daar geen last van hebben gehad.

Zengerink
24 juli 2021
S
21 juli 2021

Hamburger was hard en niet sappig, patat donker en droog.

J. Heerbaart
18 juli 2021

Vooral de snitzels zijn erg goed.

Jeroen
17 juli 2021

Zoals altijd weer snel bezorgd en heerlijk eten

Eric
16 juli 2021
Spit
11 juli 2021

De producten zijn prima, alleen vind ik de overigens heerlijke patat soms te lang gebakken. Te veel harde stukjes daardoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Olde Kalter
9 juli 2021
J.J.
7 juli 2021

Goed en met een half uurtje op het adres. Geen klachten!

De jong
5 juli 2021

Lekker eten Snel bezorgd

Monique
5 juli 2021

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rijgwaart
3 juli 2021

Normaliter zijn we erg tevreden over het eten van de Blije Belg. Deze keer was er echter 1 schnitzel die écht niet lekker was. Twee schnitzels waren goed, maar eentje was heel vet, slap... Dit was geen schnitzel vlees. Dat was erg jammer. Hoop dat het de volgende keer weer de gebruikelijke kwaliteit zal zijn.

Daniela Van het Bolscher
3 juli 2021

Voor ons de absolute top qua burgers. Wij willen nooit meer anders.

Ben
3 juli 2021

Altijd goed, hot wings zijn zeker een aanrader!

Olde Kalter
2 juli 2021

Het was weer lekker. Echt top.

Anoniem
29 juni 2021
Jess
28 juni 2021

Ik vind de bezorgtijd van een uur echt te lang, als ik dat geweten had, had ik ergens anders besteld. En daarbij was de patat helemaal slap. Beetje jammer allemaal…

An
26 juni 2021
Julian Oskam
23 juni 2021

Snel geleverd en goed eten, patat niet slap wat je met de meeste cafetaria’s hebt die bezorgen overigens ook nog eens de lekkerste milkshake van Twente!

M
19 juni 2021
wilfried
19 juni 2021

Gevraagd om licht te zouten , maar was toch redelijk geraakt met zout erg jammer Patat erg lekker

Robert
16 juni 2021
Anoniem
16 juni 2021
W. Fabels
11 juni 2021

Friet iets aan de slappe kant, maar lekker van smaak. Cheeseburger was heeeeerlijk. Bezorging tien minuten te laat, maar dat vind ik nog binnen de norm. Leuke actie met gratis milkshake. Voor herhaling vatbaar!

boukje
9 juni 2021

Hallo, ik zie nu pas deze mail voorbij komen. normaal doen wij hier niet aan, maar aangezien wij redelijk vaak bij jullie bestellen, laat ik toch een comment achter;-) We vinden jullie burgers heerlijk, alleen de laatste paar keer was het brood heel droog en hard ( verouderd) . verder heerlijke kwaliteit en 'vaak' snelle bezorging en is er een optie om een gratis blikje fris te krijgen ipv milkshake ? mvg blije belg burger fan

J.J.
25 mei 2021
Laura
25 mei 2021

Bezorgtijd is mijns inziens veel te lang, het mag dan misschien druk zijn, maar 75 minuten voor een zak patat, een bamischijf en 2 milkshakes vind ik erg overdreven. Bovendien wordt er een verkeerde tijd doorgegeven. Ik zou graag zien dat er een tijd wordt aangegeven voordat ik mijn bestelling doorgeef en betaal, nu had ik geen keuze meer om ergens anders te bestellen.

Carlo
20 mei 2021

Gewoon erg lekkere friet

Hans
17 mei 2021

Gewoon weer super zo als altijd het eten is gewoon goed en lekker

Marijn
16 mei 2021

Lekkerste in heel Hengelo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nina
15 mei 2021

Goed warm lekker en op tijd

Maria
15 mei 2021
Chris Kreeft
14 mei 2021

Snelle bezorging en lekkere friet

Charly
11 mei 2021
Anoniem
11 mei 2021

Snelle bezorging en altijd goed en warm afgeleverd

Vrielink/Bkaauw
10 mei 2021

Wij worden blij van die Belg! De patat/ groente en wagyu burger waren top! Maurice heeft het goed gedaan 🤪😜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Therese
5 mei 2021

AlWAYS perfect

Hanny
3 mei 2021

De hamburger was lekker maar de frites vond ik dit keer minder. Bezorging was vriendelijk en compleet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Multi Service Bedrijfsdiensten
2 mei 2021

10++

John
1 mei 2021
Mark brummelhuis
1 mei 2021

Het eten was weer heerlijk lekker

Ricardo
1 mei 2021
Cindy
28 april 2021

Op tijd geleverd en het eten was ook warm. Top!

Anne
26 april 2021

Het eten is het wachten waard maar de tijd ban bestellen tot bezorgen is wel heel erg lang

Roos
26 april 2021

De lekkerste in town! Altijd op tijd en goed warm, ruime porties. Wij bestellen nergens anders meer.

Anne
19 april 2021
Gellevij
18 april 2021
Ricardo
17 april 2021

Ik kreeg een bevestiging van 17:15. Dus laten we nog even winkel gaan. Staat de bezorger er al om 16:45. Snap dat het wat rustiger was maar geef dan geen prognose die een half uur verder ligt. Altijd tevreden klant maar dit is wel een kleine smet.

Anneke
17 april 2021

Ik vond de frietjes veel te zwart. Sommige waren zwart.

Marc Tijman
14 april 2021

Was weer lekker en flinke porties!

Cindy
12 april 2021

Het eten was lekker en ook ruim op tijd bezorgd. Top !!

Jürgen
11 april 2021

Sneller bezorgd dan aangegeven top. En weer lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Justin Bols
11 april 2021

Lekker eten en hele snelle bezorging Zeker de moeite waard!!

Nick
4 april 2021

Zeer tevreden over deze snackbar. Nieuwe inwoner nu meerdere keren eten gehaald. Elke keer een prettig bezoek en zeer kwalitatief goed eten. Verse producten met een goede kwantiteit. Echt een aanrader!

Multi Service Bedrijfsdiensten
4 april 2021

👍👍👍

Carlo
2 april 2021

Gewoon goede service en goede producten. Dus niet alleen een blije belg, maar ook een blije klant

Gd
31 maart 2021
Rob
30 maart 2021

Lekkere friet en vriendelijk personeel

J.J.
29 maart 2021
Wendy
29 maart 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten. Zelf opgehaald en alles was nog goed warm toen ik thuis kwam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pascal
28 maart 2021
Barink
28 maart 2021

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paula
27 maart 2021

Heerlijke kipburger gegeten! Lekker knapperig korstje om de kip en de kip was nog lekker sappig en niet droog. Ook fijn dat er niet overdreven veel saus op zit maar precies genoeg om het broodje nog normaal te kunnen eten.

Olja Rödel
27 maart 2021

Weer heerlijk eten zoals altijd! Echt een aanrader namens mijn man, ikzelf en onze twee kindjes

Mat
26 maart 2021

Heerlijk!

Gerrit A
24 maart 2021

Prima zaak de blije belg. Vriendelijke bezorgers. Eten altijd lekker warm , zoals het hoort. Snelle bezorging. Als er eens iets mis gaat , wat overal gebeurd , dan even bellen en ze lossen het op. Gewoon een prima zaak.

Ronnie
21 maart 2021

Normaal ben ik zeer tevreden over de producten van De Blije Belg. Nu waren de broodjes echter zeiknat en klef. Net alsof ze in een bak water hadden gelegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Multi Service Bedrijfsdiensten
20 maart 2021

Mooi op afgesproken tijd, charmante ,correcte bediening, sommige patatjes iets te slap, niet krokant, verder prima.

Olja Rödel
20 maart 2021

Ze doen altijd met liefde hun werk. Dat proef je en dat merk je. Geen vraag is te gek

Marion
20 maart 2021
Faber
20 maart 2021

Heerlijke patat, sausen ook goed, kaaskroketten knapperig en van uitstekende smaak. Alles was lekker warm.

Leonie
19 maart 2021

Super weer, en zoals gewend zeer vriendelijk geleverd en geweldig mooi optijd.

Py
19 maart 2021
Danny
19 maart 2021
Saskia
16 maart 2021
Gerrit A
15 maart 2021

Heerlijk eten , en supersnelle bezorging , en ook een nette en beleefde bezorger. Dus als u eens lekker wil eten dan bestellen bij de Blije Belg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Egbert
14 maart 2021

Iedere week is het weer perfect verzorgd. Elke keer een feest om lekker te snacken.

Tom
14 maart 2021
F roede
14 maart 2021

Te zout en vlees te fijn gesneden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniempje
13 maart 2021

Goed eten Op tijd geleverd Hamburger was heerlijk

Andre
13 maart 2021

Patat was wel erg doorbakken, maar prima

Lisette
12 maart 2021

Zo als altijd . Goed, warm en snel bezorgd

Olja Rödel
11 maart 2021

Het eten is zoals altijd heerlijk, en normaal hebben we nooit wat te klagen maar er zat tussen mijn patat hete kip een stuk plastic. Kan gebeuren maar was alleen niet zo fijn.

Leonie
11 maart 2021

Altijd vriendelijk en goede service. En alles smaakt altijd goed! Heerlijke friet👌🏼

HJ Letteboer
8 maart 2021

Bezorging zeer snel ! Eten helemaal geweldig pinda saus niks meer aan doen TOP!

J vd Heuvel
5 maart 2021

Prima patat, lekkere burger

J.J.
4 maart 2021

Het eten is altijd goed. Bezorging was 1,5 uur... Jullie zullen begrijpen dat ik daar geen sterren voor kan uitdelen dan 1 voor de moeite...

Françoise Hermelink
3 maart 2021

Zoals altijd geweldig lekker.

Aalbers
1 maart 2021

Is echt GOED

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Debby Knol
28 februari 2021

Normaal altijd goed, maar vandaag viel de kaaskroket helemaal uit elkaar, was de patat donkerbruin gebakken en was het wel erg weinig pindasaus voor €0,85. Erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eric
28 februari 2021

Smaak was prima alleen de patat was slap ipv knapperig Dat was jammer!

Jenneke
28 februari 2021

Het was lekker, maar het lijkt wel alsof jullie bezorgtijd steeds langer wordt. Bijna anderhalf uur wachten op wat patat en snacks is wel heel erg lang. Vermeld het anders even op de website als het druk is, dan bestel ik ergens anders ivm na betalen erachter te komen dat ik anderhalf uur op de bestelling moet wachten.

Multi Service Bedrijfsdiensten ³
28 februari 2021

Alles mooi op tijd, goede service, alleen jammer dat de kruixen andere samenstelling hebben gekrehen.

Sjoerd
26 februari 2021

Zoals altijd heerlijke friet, helaas bezorging maar afgebeld en omgezet naar afhaal, kids wilden niet meer dan 60 min wachten. Die “1x geen milkshake” op de bon snapte ik niet totdat ik op de website zag dat ik “gratis geen milkshake” heb gekregen. ;-)

margriet
23 februari 2021

Op mijn vraag de friet iets door te bakken, is prima gehoor gegeven. Ze smaakten lekker, alleen vond ik het te zout ! Ook de bamischijf en loempia's waren goed. Mooi op de geplande tijd stond alles klaar. Bedankt.

mark
22 februari 2021

de bestelling was 15 min te laat, dit was niet perse vervelend. de hamburgers en de kip en de frikandel en de patat speciaal waren lekker zoals het wezen moest. echter de andere patat was koud en dan vond ik bijzonder vervelend. de blije belg is een bijzonder goede en lekkere cafetaria echter de volgende keer hall ik mijn bestelling zelf op ipv bezorgen.

Sers
21 februari 2021

Heel lekker patat en snacks en altijd goed service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tessa
21 februari 2021

Lekker, zelfs sausjes en salade er bij

Ria van de Steeg
19 februari 2021

Snelle bezorging, en het smaakte weer heerlijk

Carlo
19 februari 2021

Zeer snel geleverd. Top service

Saskia
18 februari 2021

De patat en snacks zijn altijd heerlijk, de tijd die we aangeven wordt altijd nageleefd!

alidus
16 februari 2021

Prima en mooi op tijd

Hannie
15 februari 2021

Was lekker en goed verzorgt. De kalfskroket was wat te hard door te dikke laag paneer. Maar de frikandel was heerlijk.

Jan Gellevij
15 februari 2021

Gewoon TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De boer
14 februari 2021

Het was weer heerlijk en heel snel bezorgd. Het eten was goed warm. Perfect

Matay
13 februari 2021

Mijn bestelling was er al met 35 minuutjes daarnaast was het eten ook nog echt lekker dit is echt een aanrader top service!!!

Willy
13 februari 2021

Was weer uitstekend.

M Kupers
13 februari 2021
Tessa
13 februari 2021

Echt heerlijke patat en altijd vriendelijke bezorging! Elke keer super blij met de besfelling

Eric
7 februari 2021

👍🏼

Multi Service Bedrijfsdiensten
31 januari 2021

👍👍👍👍

Wendy
29 januari 2021

Heerlijke friet en snacks. Het stond precies op tijd klaar toen ik het kwam afhalen.

Gerrit Kolthof
23 januari 2021

Eten is goed en zeer vriendelijk personeel echt een aanrader

Leonie
22 januari 2021

Maaltijd was heerlijk En complimenten voor de beleefde jongen die de maaltijd kwam brengen

J.J.
17 januari 2021

Délicieux mangé! (Frites avec croquettes de bœuf Cas Spijkers.)

Gaby Gourie
16 januari 2021
Willy
16 januari 2021

Friet en de jagersnitzel smaakten uitstekend. Bezorging kwartier voor de aangegeven tijd.

Wessels
15 januari 2021

Anderhalf uur gewacht

Daniela
10 januari 2021

Fantastisch!! Altijd goed en heerlijk.

HM
9 januari 2021

Het was weer heerlijk!

Marijke Horsthuis
8 januari 2021

Erg lekker, goede zaak en heel vriendelijk personeel!

Eric
7 januari 2021

👍🏼😀

Erik
3 januari 2020

Erg lekker, al is een uur bezorgtijd (ookal was dit netjes aangegeven) best lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
3 januari 2020

Het was heerlijk en op tijd klaar👍🏻

Edwin
2 januari 2020

Vroeger dan aangegeven. Alles was goed warm en lekker!

Eric
2 januari 2020

👍🏼👍🏼

Karin
1 januari 2020

Ondanks de drukte, toch snelle levering. Eten was heerlijk en goed warm. Zeker een aanrader.

Sherani
27 december 2020

Onwijs leuke bezorger en super lekker eten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leonie
27 december 2020

Het was weer erg goed , de friet was nog goed warm en werd door een keurige jongen gebracht .

J.J.
22 december 2020

Alweer Lekker Smikkelen en Smullen!

MH
20 december 2020
Nelie
20 december 2020

Helaas de afgelopen tijd niet super tevreden over de kwaliteit van het eten. Patat was een mix tussen of te lang gebakken of net niet lang genoeg. Chickenbites waren hard en het broodje vega kroket had zoveel mosterd er tussen dat je alleen nog maar mosterd proefde. Bezorging zoals altijd prima en klantvriendelijk. Helaas toch waarschijnlijk de laatste keer dat wij bij de blije Belg bestellen aangezien andere snackbars ook steeds meer het vega assortiment uit breiden.

Erik
18 december 2020

Heerlijke burger, knapperige verse frieten. Top!

Rick de kikker
18 december 2020

👍🏼

Crizz
15 december 2020
Klaassen
13 december 2020

Als u echt lekkere spareribs wil eten, zonder extra vet..dan moet je echt hier bestellen!! Restaurant kan er nog aan tippen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MJ
12 december 2020
Multiservice Bedrijfsdiensten
12 december 2020

Prima in orde, mooi op tijd, alleen andere kruiden ,de vorige waren beduidend beter.

J.J.
8 december 2020

Smikkelen en Smullen!

Henk-Jan
7 december 2020

Helaas was het eten bijna koud omdat de bezorger het adres niet kon vinden. Verder was het prima.

Krikhaar
7 december 2020

Keurig op de afgesproken tijd ,erg smakelijk en nog lekker warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Noortje
5 december 2020

Lekkere friet, goede service!

Krikhaar
4 december 2020

Prima

Wim Nijhof
3 december 2020

Het eten is Walem en op de afgesproken tijd geleverd

Laura
29 november 2020

De patat was slap en bijna koud, de snacks lagen op zn kop waardoor de saus er uit gelopen was. Helaas niet echt een succes..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marthijn
29 november 2020
Gina
26 november 2020

2 menu's besteld de schnitzel menu was perfect , helaas de sate menu minder , hele grote stukken , en de helft gewoon koud . patat verder prima .jammer van de sate .

Nathalie
22 november 2020

De patat was veel te hard en te donker gebakken. De smaak was hierdoor niet goed. Daardoor is er maar weinig van de 4 persoons zak gegeten. Erg jammer! Kan hier een oplossing voor gevonden worden?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jack
22 november 2020

Snelle bezorging en alle snacks super lekker en warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathalie
21 november 2020

Eten is prima, alleen bezorging duurde veel te lang. Als je om 18:00 wil eten bestel dan om 16:30 ;)

Willy
21 november 2020

Was weer prima zoals altijd. Precies op de aangegeven tijd bezorgd.

Daniela
21 november 2020

Wat een feestje! Elke hap is genieten. Super service en altijd perfect! Wij worden altijd blij van de Blije Belg.

Howard
14 november 2020

Helaas niet tevreden Patat was matig heel veel kleine stukken waardoor het erg doorgebakken was Bijna een uur moeten wachten op bestelling Denk niet dat ik daar nog weer bestel , kwaliteit is erg achteruit gegaan.

J.J.
13 november 2020
Ensink
13 november 2020

Heerlijk!

Ras
12 november 2020

Prima zoals afgesproken

Jansen
8 november 2020

Eten was heel slecht patat veels te hard spare ribs heel taai en de salade zat geen smaak aan veel geld maar weinig waarde eraan meer dan de helft hebben we moeten weg gooien

Je
2 november 2020

Bestelling bij de verkeerde straat geleverd. Tijd later gebracht door de buren, hierdoor aan de koude kant geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred van Regteren
2 november 2020

Exact op tijd. Goede service. 👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

rene
1 november 2020

1,5 uur bezorgtijd is wel erg lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Enlm
1 november 2020

Altijd netjes op tijd bezorgd, goed en lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie slagers
29 oktober 2020

Super lekker

Stef
25 oktober 2020

Eten altijd erg lekker, bezorging

Multi Service Bedrijfsdiensten
25 oktober 2020

Prima service, aardig, vlot, personeel 10+ Friet en kroket OOK 10+. TOT VOLGENDE KEER E.R.T. Storm van 's Gravesande

Monique
24 oktober 2020

Eten was lekker naar bezorgen duurde een uur. Volgende keer halen we het wel op

Peter
24 oktober 2020

Alles goed.

Jeronimo
23 oktober 2020

Twee wagyu burgers besteld. Helaas was er een te ver door gebakken. Daarvandaan 2 sterren i.p.v. 5

Jack
17 oktober 2020

Lekker en super snel dus zeker een aanrader!

Egbert
17 oktober 2020

Kom hier iedere week. Vriendelijke mensen, altijd lekker eten en lekkere snacks. Hoop er nog jaren van te genieten

Nanda
17 oktober 2020
Peter
16 oktober 2020

Alles goed. Alleen jammer dat jullie niet in Borne bezorgen, misschien een idee?

Roesink
16 oktober 2020

Super mooi optijd, Lekker gegeten.

Wendy
8 oktober 2020

Eerste keer dat we patat eten sinds we in onze nieuwe woonplaats Hengelo wonen. En ik denk niet dat we ooit nog ergens anders gaan halen. Superverse patat en geweldige burgers, en ook nog voor een goeie prijs. Daar kan geen ander tegenop!

Julia
5 oktober 2020

Op tijd bezorgd, heerlijke burgers zoals altijd. Alleen deze keer niet naar mijn verzoek gekeken dat ik beide burgers zonder tomaat en augurk wilde en deze ingrediënten toch op beide burgers aanwezig waren. Eerste keer dat dit gebeurde ! Lekkerste snackbar hier.

nvt
3 oktober 2020
Monique
2 oktober 2020
C. Trommelen
1 oktober 2020

De friet was slecht. Teveel harde en niet lekkere stukken voor die prijs. Dit al voor de 2e keer.

Dirk Braaksma
26 september 2020

Het eten kwam precies op afgesproken tijd .Nog goed warm en heel lekker .

Michelle Mens
26 september 2020

Mag wel iets minder saus op de patat. Voor de rest was goed!

Patrick Hazewinkel
25 september 2020

Zo als altijd lekker en goede service.

A vree
25 september 2020

Ik denk dat de nieuwe frituur echt een aanwinst is!!wat waren de patatjes lekker vanavond !!

nvt
24 september 2020

veel kleine stukjes patat

J.J.
22 september 2020

Alles Top! Jullie zijn nu inderdaad sneller. Verbouwing betaalt zich blijkbaar uit. :-) 15 minuten dit keer! Andere keren was het minimaal 30 minuten!

Esther
18 september 2020
Sjoerd
15 september 2020

Het eten was heerlijk. Goede patat. En rode ui is een goede afwisseling. 1 bakje patat had alleen maar kruimels. En ze beloven op hun website een gratis milkshake en je kunt smaak aanklikken maar deze zit vervolgens niet bij de levering.

Vincent
14 september 2020

Altijd verzorgd en goed. Gewoon top!

Aniko
12 september 2020
Danny
3 september 2020
Mark Nijhuis
31 augustus 2020

Er miste een milkshake.(vermoed de gratis) Dit was 3e keer dat er iets mis ging dus heb er ook niet meer achteraan gebeld. vorige keren netjes hersteld maar het is gewoon jammer dat niet ineens goed kan.

R. Pegge
31 augustus 2020

Burgers waren erg goed. Maar de papat bestond uit veel rest friet. Kleine en harde stukjes. We hebben bijna de helft weg gegooit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Shannon
25 augustus 2020

Super lekker gegeten al weer voor de 2e keer echt top!! Zelf de gratis milkshake die was vergeten was nog na bezorgt. Favoriet hier is bacon burger cheddar een super lekker burger. Als je die van 180gram besteld dan heb je daar naast de patat zeker genoeg aan! Kortom wij gaan hier liever heen dan Mac donolds.👍

Rene Weijermars
20 augustus 2020

Eten was prima maar de persoon die het eten bezorgde kwam vreemd over, het was alsof hij van een andere planeet kwam. Triest.

Hermelink
18 augustus 2020

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vorderman
13 augustus 2020

super vriendelijke bezorger patat was echt heel erg lekker!!!alles optijd bezorgd voor herhaling vatbaar

Willy
8 augustus 2020

Was weer prima.

Joost
2 augustus 2020

De patat leek wat zoetig en was helaas dit keer niet echt krokant. Normaal altijd tevreden dus wel jammer! Verder prima warm en snacks goed van smaak.

Schutte
2 augustus 2020

Lekker gegeten, alles was er snel en super warm en lekkere salade nu er bij 👍... Top!

louise
2 augustus 2020

Altijd lekker, altijd warm en altijd op tijd!

Sarah Reinderink
1 augustus 2020

Wij vinden het eten altijd heerlijk. Helaas waren jullie de gratis milkshake vergeten. Tot teleurstelling van onze kinderen.

Tracy Vermeer
28 juli 2020

Ai, normaal gesproken is het altijd heerlijk.. maar gisteravond stond de frituur waarschijnlijk nog te kort aan (we bestelden vroeg) en was het vet dus nog niet heet genoeg? Alles was slap ipv krokant namelijk.. We bestellen wel weer hoor, want dit is voor 't eerst dat het beetje tegenviel.

Willy
25 juli 2020

Was weer prima.

A.schokker
24 juli 2020

Eten was goed maar veels te vroeg 20.00 doorgegeven en 19.30 was het eral

Anna
22 juli 2020

Alles was warm en lekker, heerlijk gegeten. 1 minpunt, de rauwkost was echt te prijzig voor de paar blaadjes sla en 2 augurk plakjes en 3 kleine stukjes van een tomaat, dit was een teleurstelling, dus die bestel ik nooit weer, leuk en attent was de gratis milkshake!

A vree
22 juli 2020

Ik vroeg om zacht gebakken patat..maar dat betekend niet dat hij half rauw moet zijn jammer.Ik had een patat pindasaus besteld plus een extra portie pondasaus maar die zat er helaas niet bij.

Richard
19 juli 2020
J.J.
18 juli 2020
Ellen
18 juli 2020

Snel geleverd en door jullie friet word ik een Blije Nederlander 🤗 Heerlijk allemaal!

Inge
11 juli 2020

Gewoon helemaal goed. Lekkere patat en snacks. De service is echt een 10+

Pretsigaret
5 juli 2020

Kapot lekkere bacon burgers hier met op tijd bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
5 juli 2020

Eten laten bezorgen, het minimum bedrag is wel veel eten voor 1 persoon. Eten werd pas na een uur bezorgd, de tijdsindicatie zie je helaas pas na betaling. Beter als je dit voor betaling kunt zien en dan evt nog kan annuleren. Het eten was lekker, de patatjes iets zweterig maar dat heb je al gauw als je er een stukje mee moet rijden. De snacks waren goed warm en de milkshake lekker koud 🙌🏻

Geen
30 juni 2020

de burgemeester is een topper!

Dm
28 juni 2020

Was weer lekker. Hele lieve bezorgjongen. Wel 1.5 uur gewacht, was beetje erg lang. Maar volgende x gewoon weer.

Parera
27 juni 2020

Super! Goede kwaliteit en altijd op tijd.

vandenberg
26 juni 2020

prima kwaliteit , aardappeltjes heerlijk gekruid ,vlees was prima en voldoende, zoals altijd weer tevreden

Multi Service Bedrijfsdiensten
21 juni 2020

patat niet echt goed warm meer, rest wel.

Angelique
20 juni 2020

Super- goed

Angelique
16 juni 2020

Zoals altijd is de kwaliteit goed en service prima, snelle bezorging en het smaakte prima.

j.h. de roo
14 juni 2020
Wim
12 juni 2020

Uitstekende burger. Mooi op tijd bezorgt. Herhaling waard.

Peter
9 juni 2020

Eten altijd goed, bezorging iets minder. Duurde erg lang, bezorger was aan de telefoon en niet zo vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
8 juni 2020

Top

Michelle
6 juni 2020

Eten is heerlijk zoals altijd, alleen erg jammer dat we 1.5 uur moesten wachten op ons eten.

J.J.
5 juni 2020
Ellen Voigt
1 juni 2020

Sneller geleverd dan verwacht, hier waren we blij om want we hadden reuze trek :-) En de kwaliteit was zoals we gewend waren, bijzonder goed!!!!

Ria van de Steeg
28 mei 2020

Lekker gegeten, en bezorging snel en vriendelijk

Chantal
27 mei 2020
Lyn
26 mei 2020
Alwin
24 mei 2020

Patat* viel tegen, was slap. Snacks prima van kwaliteit Bezorger was bijna een kwartier later dan aan gegeven maar deed goed zijn best en was dan ook vriendelijk.

J.J.
24 mei 2020
vandenberg
20 mei 2020

prima service , bezorging prima , eten zoals altijd prima ,en warm

N Westerhof
19 mei 2020

De schnitzel was helaas wat aangebrand en smaakte dus ook zo.niet voor herhaling vatbaar.

Kupers
16 mei 2020
Schimmeltje
11 mei 2020

Lekkere snacks, veel variatie, lekkere alternatieve sauzen (rozemarijn-zeezout en lemon-pepper).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
11 mei 2020
Scheggetman Wilfried
10 mei 2020

Hallo allen dit ter mededeling het was weer lekker als van ouds Goed warm aangekomen en nette bezorger da's ook wel prettig Tot de Volgende hap

Niels Kamphuis
10 mei 2020

De burger was heel lekker, echter heb ik geen XL burger ontvangen zoals besteld maar een normale.

E.Kroeze
9 mei 2020
corien
6 mei 2020

Altijd op tijd, alles goed warm en de burgers zijn overheerlijk!

Anonym
3 mei 2020
Sers
3 mei 2020

Vaak op tijd en altijd gerechten van goeie kwaliteit en lekker ook

Willy
3 mei 2020

Saté en de verse friet smaakten weer fantastisch. Bezorging precies op tijd.

Lyn
2 mei 2020
An
1 mei 2020

Top!

J.J.
29 april 2020

Het was weer lekker!

Hoi
27 april 2020
Frans
27 april 2020

Uitstekend goed enz. Mijn favouriete zaak en de beste.

Coen
26 april 2020

Wederom perfect 👌

De Parto's
26 april 2020

Het duurt meestal wel een tijdje voor dat het komt maar het is de lekkerste patat van Hengelo. Dat is het wachten wel waard.

Horsselenberg
26 april 2020

Prima

Sarah Reinderink
25 april 2020

Wij zijn tevreden over het eten. Er zat geen gratis milkshake bij helaas. En het duurde anderhalf uur voor de bezorging kwam. Verwachtte tijd stond een uur voor.

Sw
24 april 2020

Altijd lekker eten

Katjang
23 april 2020

Twee schnitzel menu's besteld. Mijn schnitzel was aan de zoute kant. De bijgeleverde salade waren niet te eten, we dachten zelfs dat het niet meer goed was. Dit was een salade die wij eerder niet hadden gehad bij eerdere bestellingen.

Debby Knol
21 april 2020
Pip
20 april 2020

Super goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
20 april 2020

Per abuis, dubbel besteld/betaald. Kreeg gelijk telefoontje of dat wel juist was. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remco
18 april 2020

Bestelling geannuleerd nadat bleek dat bezorgtijd bijna 1,5 uur was. Bezorging duurt standaard al redelijk lang maar dit is belachelijk.

J.J.
14 april 2020

Goed! Constante kwaliteit.

Ellen
14 april 2020
Rosalie
12 april 2020

Het was weer heerlijk, zoals altijd! En mooi snel

Richard
12 april 2020
Chantal
8 april 2020

Supersnelle bezorging! Top!

J.J.
7 april 2020

Goed, geen klachten!

Jordin
6 april 2020
Richard
6 april 2020
Abgar
5 april 2020

Vegan snacks gehad, waren kwalitatief erg goed en lekker. Lekkere verse friet. vriendelijke personeel.

Xayedi Kox
5 april 2020

Het was enorm druk, werden netjes gebeld dat het later zou aan komen. Het duurt echter altijd wel langer bij de Blije Belg dan de meeste restaurants waar we bestellen. Dit doet echter niet onder aan de kwaliteit en de klantvriendelijkheid! Heel netjes een belletje en een gratis cola gekregen voor het wachten. Dit werd enorm gewaardeerd. Heerlijk gegeten! We vinden de uitgebreide vegetarische menukaart ook prettig.

Esther
3 april 2020

Top en heerlijk earm

Mandy
31 maart 2020

Als altijd vers, zeer smakelijk en snel bezorgd! Goede krokante patat, snacks zijn niet vet maar heerlijk van smaak.

Fadie
30 maart 2020

Super lekker eten! Goeie service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rens
30 maart 2020
Terugkomende klanten
29 maart 2020
Benny ten Voordr
28 maart 2020

Heerlijk gegeten en de bestelling ruim binnen de tijd bezorgd.

Francoise
27 maart 2020

Heerlijk eten. Geweldig lekker. Snelle bezorging.

Willems
23 maart 2020

Heerlijke burgers! Snelle bezorging, wij zijn blij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mandy
22 maart 2020

Knapperig en smakelijk zoals altijd!! Lekker vers en op tijd geleverd!

Xayedi
22 maart 2020

De blije belg heeft een lange bezorgtijd, maar is het eigenlijk altijd wel waard. Beste patat van Hengelo

AB
21 maart 2020
Rowan
21 maart 2020

Duurde langer dan normaal door de corona gekte maar was er voor de verwachte bezorg tijd. Erg lekkere vegetarische snacks met heerlijke frietjes

Hm
21 maart 2020
Nick
18 maart 2020
Roy
8 maart 2020

Eten was lekker alleen miste ik het bekertje currysaus en ook geen gratis milkshake, kennelijk moet je die laatste nog een keer extra aanklikken ondanks dat deze al in de bestelling stond. Bezorging duurde meer dan een uur. Vandaar geen 2x 5 sterren deze keer.

gina
8 maart 2020

prima kwaliteit ,tot nu toe niets te klagen gehad . Eten is warm ,bezorgers zijn beleefd. en de service is top . een echte aanrader .ga zo door

Anneke
6 maart 2020

Bezorging was snel, eten was niet al te warm en aan de pindasaus (oorlog) zat een rare smaak (oude pindasaus/aangebrand?) dus patat geheel weggegooid. Van de Curry worst was de saus ook wat aangekoekt.

Multi Service Bedrijfsdiensten
21 februari 2020

Patat had iets warmer gemogen, nu eindelijk wel lekker knapperige "korst",vaak te slap ,nu niet, kroket prima !, kip gehakt ballen goed al hadden ze voor mij persoolijk wat kruidiger gemogen,niet zouter wel kruidiger.al met al een 7.

Thea Moens
17 februari 2020

Snelle bezorging, lekker, zorgvuldig verpakt , we misten alleen de servetjes. Kamer dateert geen 3 ps maaltijd konden bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willy
2 februari 2020

De spareribs en friet waren weer fantastisch.

J.
31 januari 2020

Goed eten levering mag wat sneller

René Meijnen
25 januari 2020

de wagyuburger was veel te lang gebakken en was net een oude schoenzool + dat in het bakje friet het onderste uit de pan was ingeschept waardoor de meerderheid kleine harde stukjes friet waren ! Dus eigenlijk slecht deze keer .